Meer resultaten voor automatische registratie

 
automatische registratie
Lijst van goedgekeurde automatische apparatuur voor registratie van luchttemperatuur diepgevroren levensmiddelen.
De Hoofdinspecteur voor de Gezondheidsbescherming van het Staatstoezicht op de Volksgezondheid van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De navolgende automatische apparatuur voor de regelmatige en frequente regi-stratie van luchttemperatuur, bedoeld in artikel 8, eerste en tweede lid, van de Warenwetregeling Diepgevroren levensmiddelen, is goedgekeurd op de voet van artikel 4, tweede en derde lid, van de Bekendmaking voorwaarden goedkeuring registratieapparatuur in vrachtwagens voor het vervoer van diepgevroren levensmiddelen.:
vaatwasser inbouw
automatische registratie Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
device for the safety system referred to in the preceding indent." wanneer het voertuig is uitgerust met een aan bijlage I beantwoordend controleapparaat, met de hand, door automatische registratie of anderszins leesbaar op het registratieblad worden opgetekend zonder dat dit wordt bevuild, of.
akoestisch paneel
Ecotrans ontwikkelt automatische registratie van los en laadsituaties met Bumbal Bumbal.
Ecotrans ontwikkelt automatische registratie van los en laadsituaties met Bumbal. Door Bumbal Nieuws 22 juni, 2017. Bumbal is voor Ecotrans gestart met het ontwikkelen van een uitgebreide los en laadsituatie registratie optie binnen de Bumbal chauffeurs APP. Middels een dynamisch vragenpad wat per stoptype denk aan type klant / locatie / product in te stellen is en het maken van fotos binnen de APP kan er door chauffeurs eenvoudig een perfecte registratie van laad en lossituaties gedaan worden.
bitonic
Automatische registratie.
U kunt de printpositie van elke kleur automatisch instellen. Druk op de toets of om Kleurcorrectie te selecteren. Druk op OK. Kies of OK. Kies of OK. Druk op de toets of om Auto regist. Druk op OK. Druk op OK.
Automatische erkenning Buitenlands diploma BIG-register.
U bevindt zich hier: BIG-register Buitenlands diploma Procedures Automatische erkenning. Zoek binnen BIG-register Zoek. Met sommige buitenlandse diplomas kunt u meteen ingeschreven worden in het BIG-register. Volg eerst de advieswijzer om te weten of dit op u van toepassing is. Hier leest u welke voorwaarden er zijn en hoe de procedure voor een rechtstreekse inschrijving in het BIG-register eruitziet. Voor rechtstreekse inschrijving moet u voldoen aan de volgende voorwaarden.: U heeft uw diploma behaald in een van de EER-landen of Zwitserland.; U heeft een nationaliteit van een van de EER-landen of Zwitserland of u bent een langdurig ingezetene van een EER-land of Zwitserland.; Uw diploma komt voor op de lijst met aangewezen diplomas.; Voor een BIG-registratie is het nodig dat u kunt aantonen dat uw beheersing van het Nederlands voldoende is. Lees meer over het bewijs van taalvaardigheid. Log in met DigiD en start uw registratie.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Automatische registratie Biofit Dewi Online.
Gearchiveerd: Automatische registratie Biofit. sep 28 2012. Het online Biofit portaal voor uw klant kende reeds de mogelijkheid om bewegingen handmatig in te voeren. Denk bijvoorbeeld aan buitensporten. Inmiddels is het ook mogelijk om de toegangsregistratie of de-centrale registratie van activiteiten via Clubmanager, automatisch te registreren op het portaal.
Automatische registratie Fieldbox.
Bij aankomst op de locatie wordt de werktijd-timer automatisch gestart en gestopt bij het afmelden van de opdracht. Al deze gegevens zijn direct inzichtelijk voor jou als planner vanaf het Fieldbox Control-board, zodat jij altijd op de hoogte bent van wat er in het veld gebeurt!

Contacteer ons